torstai 30. huhtikuuta 2020

Ei enää identiteettikriisiä....

Eilen oltiin heti aamusta Apexissa eläinlääkärintarkissa ja silmäpeilauksessa ja pennut saivat identiteetin.  Silmälääkäri Sari Jalomäki ei löytänyt mitään poikkipuolista sanottavaa yhdestäkään pennusta. Kaikilla näkimet kunnossa ja pojalla kulkuset paikoillaan.  Kyllä tuli hyvä mieli kun noita vastoinkäymisiä on tullut enemmän kun tarpeeksi tämän projektin aikana.  Se viimeisin, josta en vielä ole maininnut, oli Vihtorin alakulmurin katkeaminen pallijakkaran vetoketjuun kiinni jäädessään.  No tulihan se lääkärireissu siitä...kin ja taas lähes 500 euroa selällään.  Onneksi nyt on kaikki hyvin.  Laitankin kuplamuoviin pennut loppuajaksi, että ei sattuisi enään mitään.  

Ps. Tilda on parantunut ihan lähes ennalleen, eikä sitä katsoessa osaisi ollenkaan arvata, mitä sille kävi. Olen iloinen, etten luovuttanut. Myöskään mitään "vammoja" henkiselle puolelle ei ole näkyvissä, ei Tildalla eikä muillakaan.  

Iltapäivällä menimme Outin entiseen autotalliin ja Pekka Korri kävi testaamassa pennut.  Ne antavat nyt meille osviittaa uusien kotien valitsemisessa.  Tässä parin päivän sisällä asiat selkiävät.  Outi Toni otti myös heidän pihallaan kuvia pennuista.

Aurora & Briskness Utility
om. Minna Pätsi,  Arkala

Tilda & Briskness Unique
om. Ritva Holmström,  Kerava

Aava & Briskness Unbelievable
om. Elina Rehmonen,  Kaarina

Vihtori & Briskness Ultimatum
om.  Jana Tikander,  Sahalahti

Irma & Briskness Update
Henna Raittimo ja Anita Korhola,  Oulunsalo

Laila & Briskness Utopia
om.  Pauliina Ruokokoski,  Kirkkonummi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti